Home Administratieve ondersteuning Contact
Welkom

De schakel tussen bedrijf en accountant

Financiële informatie is noodzakelijk om inzicht te krijgen in de positie van een bedrijf of instelling. De Boekhoudkundig ondersteuner verzamelt, ordent en registreert de financieel administratieve informatie en voert deze in voor de meest uiteenlopende financiële doeleinden. Als gediplomeerd boekhoudkundig medewerker ben ik sinds 1997 als zodanig werkzaam en in 2015 is daar Bureau64 uit voort gekomen.

Wat kan Bureau 64 voor u betekenen?

Alle voorkomende boekhoudkundige werkzaamheden met betrekking tot,

facturen inkoop – verkoop debiteuren – crediteuren bank en kas boekingen overzichten per maand of kwartaal voorbereiding op de jaarrekening

Boekhoudkundige ondersteuning op maat

Precies dat gedeelte van uw administratie waar u niet aan toe komt voeren wij voor u uit. Bureau64 biedt administratieve ondersteuning  voor bedrijven, de Zzp-er  en  zelfstandig ondernemer in de regio Gouda tot Nieuwerkerk baan den IJssel.  Is de boekhouding niet uw sterkste kant,  .. Bureau64 helpt u uit de brand. Bent u nieuwsgierig geworden, bel of mail om vrijblijvend een afspraak te maken.

Boekhoudondersteuning

Bent U te veel (tijd) kwijt aan uw boekhouding?  Bureau64 neemt u deze administratieve zorg uit handen en zo is uw administratie ... weer goed geregeld.
Welkom
© Bureau64 2015            info@bureau64.nl 
Administratieve ondersteuning